Güncel Haberler

Galatasaray, Formalite Maçında Afyon’u Farklı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 28. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF, konuk olduğu artık ligde kalma şansı bulunmayan HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘u 61-95’lik skorla farklı geçti.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 18. galibiyetlerine ulaştılar ve averajla Gaziantep’in ardından 4. sırada yer aldılar. Afyon ise 4 galibiyetle son sırada yer almaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da Melo Trimble 15 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Kerry Blackshear 13 sayı, 3-3 3sayı, 4 ribaund, 2 asist, Canberk Kuş 12 sayı, 3 ribaund, Maurice Ndour 11 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 blok ve David Kravish 10 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

3 yabancı ile oynayan Afyon cephesinde ise Kenny Hayes 29 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Johnathan Hamilton 14 sayı, 7 ribaund ile diğer çfit haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …