Güncel Haberler

RESMİ: Panathinaikos’da Geçici Koç Vovoras Oldu

Turkish Airlines Euroleague‘de bir kez daha hayal kırıklığı yaratan bir sezonu geride bırakan Panathinaikos yeni koçunu açıkladı.

Yunanistan Ligi‘nde Olympiakos ile beraber şampiyonluk mücadelesi veren Yoncalar, geçtiğimiz günlerde yönetimde köklü değişikliklere gitmiş, sportif direktörlük görevine Pedoulakis’i getirirken koç Priftis ile de yollarını ayırmıştı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre sezon sonuna kadar koçluk görevini 45 yaşındaki Georgios Vovoras üstlenecek.

Georgios Vovoras, takımın başına gelir gelmez içinde bulundukları durumla ilgili açıklamalarda bulundu:

Panathinaikos organizasyonuna ne için geldiğimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. Takım olarak zor bir durumun içerisindeyiz ama bu aynı zamanda bir meydan okuma. Panathinaikos’a yakışır şekilde sorunlarla başa çıkmaya hazır olmak istiyoruz. Daha fazla söze gerek yok. Başımızı öne eğip çalışmaya devam edeceğiz.

Panathinaikos BC & Eurohoops

Vovoras, Panathinaikos’ta 2012-2014 ve 2016-2020 dönemlerinde asistan koç olarak görev yaptı. Ayrıca 2020-21 sezonunun başında da Panathinaikos’un başına getirilmişti ancak işler yolunda gitmemişti.

Yunan ekibi, hatırlayacağınız üzere Euroleague’de normal sezonu 9 galibiyet ve 19 mağlubiyet ile 13. sırada tamamlamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …