Güncel Haberler

New Orleans, Clippers ile Son Play-Off Bileti İçin Karşılaşacak

NBA Batı Konferansı play-in maçında 9. sırada New Orleans Pelicans, konuk ettiği 10. sıradaki San Antonio Spurs‘ü yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Pelicans, konferans sekizinciliği için Clippers ile oynama hakkı kazandı ve play-off şansını sürdürdü. Spurs için ise sezon tamamlanmış oldu.

TÜM İSTASTİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Pelicans’da C.J. McCollum 32 sayı, 6 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Brandon Ingram 27 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve Jonas Valanciunas 22 sayı, 14 ribaund, 3 blok ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Spurs cephesinde ise Devin Vassell 23 sayı, 2 ribaund, 3 asist ile öne çıkarken, Dejounte Murray 16 sayı, 9 ribaund, 5 asist, Jacob Poeltl 16 sayı, 9 ribaund ve Keldon Johnson 15 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …