Güncel Haberler

Bursaspor, 18 Farktan Dönüp Karşıyaka’yı Yenmeyi Başardı!

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta erteleme maçında Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Pınar Karşıyaka karşısında 18 sayılık farkı kapatarak 84-77’lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Bursaspor 26. maçında 15. kez kazanırken 10. sırada yer aldı. Karşıyaka ise 27. maçının ardından 17 galibiyette kaldı ve averajla 6. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Derek Needham 25 sayı, 5-8 3sayı, 5 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, David Dudzinski 23 sayı, 5 ribaund, 3 asist ve Andrew Andrews 14 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Karşıyaka cephesinde ise Amath M’Baye 19 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, Bonzie Colson 15 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Tony Taylor 12 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …