Güncel Haberler

NBA’de Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2021-22 NBA takviminde normal sezon maçlarını geride bıraktık.

Takımların her birinin 82 maç oynadığı, COVID pandemisi sonrasındaki ilk tam sezonun ardından play-off ve play-in eşleşmeleri de belirkenmiş oldu.

BATI KONFERANSI

(1) Phoenix Suns – Sekizinci
(2) Memphis Grizzlies – Yedinci
(3) Golden State Warriors – (6) Denver Nuggets
(4) Dallas Mavericks – (5) Utah Jazz

Play-In (Tek maç üzerinden):

Normal sezon yedincisi Minnesota Timberwolves ile sekizincisi Los Angeles Clippers maçının galibi yedinci olarak Memphis ile eşleşecek. Bu maçı kaybeden takım, dokuzuncu New Orleans Pelicans ile onuncu San Antonio Spurs maçının galibiyle sekizincilik için karşılaşacak, bu maçı kazanan ise sekizinci olarak sezonu lider bitiren Phoenix’in rakibi olacak.

DOĞU KONFERANSI

(1) Miami Heat – Sekizinci
(2) Boston Celtics – Yedinci
(3) Milwaukee Bucks – (6) Chicago Bulls
(4) Philadelphia 76ers – (5) Toronto Raptors

Play-In (Tek maç üzerinden):

Normal sezon yedincisi Brooklyn Nets ile sekizincisi Cleveland Cavaliers maçının galibi yedinci olarak Boston Celtics ile eşleşecek. Bu maçı kaybeden takım, dokuzuncu Atlanta Hawks ile onuncu Charlotte Hornets maçının galibiyle sekizincilik için karşılaşacak, bu maçı kazanan sekizinci olarak Miami’nin rakibi olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …