Güncel Haberler

Koç Ataman ve Anderson, Kızıl Yıldız Maçı Öncesi Değerlendirmelerde Bulundular

Turkish Airlines Euroleague 34. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Belgrad’da Kızıl Yıldız’a konuk oluyor.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Normal sezonu kazanarak bitirmek istiyoruz. Sonrasında rakibimizi bekleyeceğiz. Bu akşam kazanırsak rakibimiz belli olacak. Biz kazanmak istiyoruz. Takımımızın durumu şu anda iyi. Sakatlarımız var. Bu akşam sakat oyuncularımızı zorlamayacağız. Belki geniş bir rotasyonla oynayabiliriz. Ama tek hedefimiz burada kazanıp, normal sezonu galibiyet ile kapatarak play-off’a başlamak olacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Tecrübeli forvet James Anderson ise şu ifadeleri kullandı:

Normal sezonun son maçına çıkıyoruz. Bilindiği gibi play-off’a yükselmeyi geçtiğimiz hafta garantilemiştik. Bu, bizim ilk hedefimizdi. Ligde normal sezonu galibiyet ile tamamlamak istiyoruz. Kızılyıldız mts her ne kadar play-off’a yükselememiş olsa da yetenekli oyunculardan kurulmuş, iyi bir takım. Hiç şüphe yok ki play-off maçları zorlu geçecek, bu yüzden en iyi şekilde hazırlanmalıyız ve bu maçı play-off’a hazırlık olarak düşünerek tam konsantrasyon ile oynamalıyız.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …