Güncel Haberler

Lider Miami, Charlotte’ı Yenerek Serisini 5 Maça Çıkardı (Ömer Faruk 3+7)

NBA Doğu Konferansı’nda liderlik koltuğunda oturan Miami Heat, konuk ettiği Charlotte Hornets karşısında sürprize izin vermedi ve 115-144 gibi farklı bir skorla kazanarak galibiyet serisini 5 maça çıkarmış oldu.

Bu sonuçla Heat 80. maçında 52. kez kazanırken, Hornets ise 79. maçının ardından 40 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Tyler Herro 35 sayı, 6-10 3sayı, 6 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Jimmy Butler 27 sayı, 5 ribaund, 8 saist, Bam Adebayo 22 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Duncan Robinson 21 sayı, 7-11 3sayı, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise kenardan gelerek 15 dakika süre buldu ve 1-1 2sayı, 1-2 s.atış isabetleriyle 3 sayı üretip istatistiklerine 7 ribaund ile 1 top çalma ekledi.

Hornets cephesinde ise Miles Bridges 29 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, LaMelo Ball 18 sayı, 4-9 3sayı, 5 ribaund, 14 asist, Terry Rozier 16 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve P.J. Washington 13 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile diğer direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …