Güncel Haberler

Bahçeşehir, Final Bileti İçin Leiden’in Karşısında

FIBA Europe Cup yarı final serisi 2. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Hollanda ekibi Leiden‘i konuk ediyor.

6 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’da Ülker Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma www.ntvspor.net adresinden canlı olarak izlenebilecek.

Temsilcimiz ilk maçta deplasmanda olmasına rağmen 71-77’lik skorla kazanarak önemli bir avantaj yakalamıştı, bu maçı 6 sayının altında bir farkla kaybetseler bile final biletini kapmış olacaklar. O maçta Oğuz 16 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Smith 15 sayı, 4 ribaund, 2 asist ve Dekker 12 sayı, 5 ribaund ve Muhammed 11 sayı, 5 ribaund, 3 asist ile öne çıkan isimlerdi. Haftasonu ise BSL’de Efes’e 83-102 ile kaybetmişlerdi. O maçta ise Smith 19 sayı, 3 asist, Solomon 14 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Kartal 10 sayı, 5 asist ile direnmeye çalışmışlardı. Black dışında eksikleri yok bu önemli maç öncesinde.

Hollanda ekibinde ise evlerinde kaybettikleri ilk maçta Dunn 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Midtgaard 15 sayı, 8 ribaund ve de Jong 14 sayı, 5 asist ile ayakta kalan isimler olmuşlardı. Haftasonu ise lig maçında denk rkaiplerinden Antwerp’e kendi sahalarında olmalarına rağmen uzatma sonunda 92-96 ile kaybetmekten kurtulamamışlardı. O maçta de Jong 18 sayı, 6 ribaund, Dunn 15 sayı, 4 ribaund, 6 asist, Tubitis 15 sayı, 7 ribaund, 3 assit ile direnen isimler olmuşlardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …