Güncel Haberler

Philadelphia, Cleveland Deplasmanından Harden ve Embiid ile Çıktı (Furkan ve Cedi’den 7 dakika)

NBA Doğu Konferansı’nın güçlü takımlarından Philadelphia 76ers konuk olduğu dişli rakibi Cleveland Cavaliers‘ı süper yıldızları Embiid ve Harden’ın etkili performansları eşliğinde 112-108’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Sixers 78. maçında 48. kez kazanırken, Cavs ise 79. maçının ardından 43 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sixers’da Joel Embiid 44 sayı, 17 ribaund, 3 asist, 5 blok ile MVP performansı sergilerken, James Harden da 21 sayı, 10 ribaund, 10 asist ile triple-double’a imza attı. Tobias Harris ve Tyrese Maxey de 11’er sayıyla bu iki süper yıldıza eşlik ettiler. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kenardan gelerek 7 dakika süre bulabildi ve istatistik kağıdına sadece 1 ribaund ile 1 top çalma yazdırabildi.

Mobley ve Allen’dan yoksun oynamaya devam eden Cavs cephesinde ise Darius Garland 23 sayı, 4 ribaund, 4 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Caris LeVert 18 sayı, 3 ribaund, 7 asist, Lauri Markkanen 16 sayı, 4-7 3sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Lamar Stevens 18 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek sadece 7 dakika süre bulabildi ve istatistik kağıdına 3 sayı, 2 ribaund, 2 asist, 1 top çalma ile katkı yapabildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …