Güncel Haberler

Dallas, Şampiyon Milwaukee’yi Doncic ile Devirdi

NBA Batı Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Dallas Mavericks konuk olduğu Milwaukee Bucks‘ı Doncic’in etkili oyunu eşliğinde 118-112’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Mavs 79. maçında 49. kez kazanırken, Bucks ise 78. maçının ardından 48 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 32 sayı, 8 ribaund, 15 asist, 3 top çalma ile MVP performansı sergilerken, Dwight Powell 22 sayı, 13 ribaund, Reggie Bullock 16 sayı, 7 ribaund ve Jalen Brunson 15 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Bucks cephesinde ise Giannis Antetokounmpo 28 sayı, 10 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Jrue Holiday 20 sayı, 5-8 3sayı, 2 ribaund, 9 asist, Brook Lopez 14 sayıı, 3 ribaund ve Bobby Portis 17 sayı, 8 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …