Güncel Haberler

Miami, Chicago Deplasmanında Farklı Kazandı (Ömer Faruk 2 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın zirve ekiplerinden Miami Heat konuk olduğu Chicago Bulls‘u 127-109’luk skorla farklı geçmeyi başardı.

İki takım da 78. maçlarını tamamlarken Heat 50. galibiyetine ulaştı ve Bulls ise 45 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 22 sayı, 7 ribaund, 6 asist ile öne çıkarken, Kyle Lowry 19 sayı, 2 ribaund, 10 asist, Bam Adebayo 16 sayı, 7 ribaund, 3 asist, Tyler Herro 19 sayı, 6-7 3sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Dwayne Dedmon 14 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise maçın sonunda sadece 3 dakika süre alabildi ve 2 sayı, 1 ribaund ile katkı verdi.

Bulls cephesinde ise Zach LaVine 33 sayı, 5-12 3sayı, 5 ribaund, DeMar DeRozan 26 sayı, 2 asist, Nikola Vucevic 12 sayı, 10 ribaund, 5 asist ve Ayo Dosunmu 11 sayı, 3 ribaund, 4 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …