Güncel Haberler

Yıldızlarından Yoksun Memphis, NBA’in En İyi Takımını Devirdi!

NBA Batı Konferansı’nın flaş ekibi Memphis Grizzlies, yıldızlarından yoksun olarak çıktığı maçta konuk ettiği ligin en iyi dereceye sahip takımı Phoenix Suns‘ı 114-122’lik skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Grizzlies 78. maçında 55. kez kazanırken, 9 maçlık galibiyet serisi sona eren Suns ise 77. maçının ardından 62 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Morant, Bane, Adams, Jones ve Jackson gibi önemli isimlerinden yoksun olan Grizzlies’da Dillon Brooks 30 sayı, 4 ribaund, 7 asist ile yıldızlaşırken, Ziaire Williams 19 sayı, 4 ribaund, 3 asist, De’Anthony Melton 17 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Xavier Tillman 13 sayı, 6 ribaund, 7 asist ve John Konchar 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Suns cephesinde ise Devin Booker 41 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile en skorer isim olurken, Mikal Bridges 18 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma Cameron Payne 11 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …