Güncel Haberler

Milwaukee, Philadelphia Deplasmanından Giannis’in Son Saniye Bloğuyla Çıktı (Furkan süre almadı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı takımlarının karşılaşmasında son şampiyon Milwaukee Bucks, konuk olduğu Philadelphia 76ers‘ı Giannis’in Embiid’e yaptığı son saniye bloğu sayesinde 118-116’lık skorla yenmeyi başardı.

İki takım da 75. maçını geride bırakırken Bucks 47. galibiyetine ulaştı ve Sixers 46 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bucks’da Giannis Antetokounmpo 40 sayı, 14 ribaund, 6 asist, 3 blok ile MVP performansı sergilerken, Khris Middleton 22 sayı, 9 ribaund, 7 asist, Jrue Holiday 18 sayı, 8 ribaund, 10 asist ve Brook Lopez 17 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Sixers cephesinde ise James Harden 32 sayı, 4-10 3sayı, 5 ribaund, 9 asist, Joel Embiid 29 sayı, 14 ribaund, 7 asist ve Tobias Harris 22 sayı, 11 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile direnen başlıca isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kadroda yer almasına rağmen süre bulamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …