Güncel Haberler

Phoenix, Philadelphia Engelini Geçip Seriyi 8 Maça Çıkardı! (Furkan süre almadı)

NBA Batı Konferansı’nın zirvesinde yer alan Phoenix Suns konuk ettiği Philadelphia 76ers‘ı 104-114’lük skorla yenerek galibiyet serisini 8 maça çıkardı.

Bu sonuçla Suns 75. maçında 61. kez kazanıren, Sixers ise 74. maçının ardından 46 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Suns’da Devin Booker 35 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Chris Paul 19 sayı, 4 ribaund, 14 asist ve DeAndre Ayton 14 sayı, 12 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Sixers cephesinde ise Joel Embiid 37 sayı, 15 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Tyrese Maxey 18 sayı, 3 asist, Tobias Harris 17 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve James Harden 14 sayı, 7 ribaund, 9 asist ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz kadroda olmasına rağmen süre almadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …