Güncel Haberler

Bahçeşehir, Afyon’u Rahat Geçti (Muhammed’den kariyer rekoru)

ING Basketbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde Bahçeşehir Koleji konuk ettiği HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘u 105-77 gibi farklı bir skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Bahçeşehir 14. galibiyetine ulaşarak 6. sırada yer alırken Afyon ise 4 galibiyette kaldı ve 16. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Muhammed Baygül 5-6 3sayı, 5-9 2sayı, 2-2 s.atış isabetleriyle 27 sayıya ulaşıp kariyer rekorunu kırarken, istatistiklerine 2 ribaund ve 6 asist de ekledi. Sam Dekker 20 sayı, 14 ribaund, Jamal Jones 14 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Oğuz Oğuz Savaş 11 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Afyon cephesinde ise Wayne Selden 25 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile en skorer isim olurken, Johnathan Hamilton 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Kenny Hayes 15 sayı, 11-11 s.atış, 5 ribaund, 6 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …