Güncel Haberler

Koç Güney, Telekom Galibiyeti Ardından Konuştu

ING Basketbol Süper Ligi 25. hafta mücadelesinde Semt77 Yalovaspor, konuk ettiği Türk Telekom’u 72-68 ile yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından Yalovaspor’un koçu Gökhan Güney açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok önemli, belki de hayati önem taşıyan bir maçı kazandık kendi taraftarımızın önünde. Çok mutluyuz tabii ki çünkü alt sıralardan, düşme tehlikesi olan bölgelerden uzaklaşmak istiyoruz. O bölgelerde bulunmayı çok hak etmediğimizi de düşünüyoruz. Çok uzun zamandır hastalıklardan, sakatlıklardan dolayı yaklaşık 30 Ocak tarihinden beri takım idmanı yapamaz durumdaydık. Son zamanlarda yaptığımız takviyelerle yeterli sayıya ulaştıktan sonra oyun anlayışımızı da oturtabildik. Taraftarımızın da desteğiyle çok zorlu bir karşılaşmayı kazandığımız için çok mutluyuz. Biz Yalovaspor olarak bu ligde kalmaya son derece kararlıyız. Yalova seyircisine çok teşekkür ediyorum, inşallah Yalovaspor bu sene bu ligde kalacak ve ilerleyen senelerde çok daha iyi olacak. Türkiye, Yalovaspor takımına ve taraftarına alışsın. Biz bu ligden düşmeyeceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …