Güncel Haberler

Koç Çakı, Manresa Mağlubiyeti Sonrası Konuştu

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 J grubu 6 ve son maçında temsilcimiz Tofaş deplasmanda Manresa’ya 85-70’lik skorla kaybetti.

Karşılaşmanın ardından Tofaş‘ın koçu Ahmet Çakı açıklamalarda bulundu:

BAXI Manresa’nın iç sahada iyi bir atmosferde oynadığını biliyorduk. ACB’de de harika bir iş çıkarıyorlar. Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde de keza iyi bir durumdalar. Ayrıca bu grubun Darüşşafaka, Manresa ve bizimle son maça kadar zor olacağını biliyorduk. Bugün ilk çeyrekte kötü başladık. Sadece 9 sayı atabildik çünkü rakibimiz iyi savunma yaptı ve biz de hücumda organize olamadık. İkinci yarıda reaksiyon gösterdik ama çok sayıda hücum ribaundu verdik. Deplasmanda 21 hücum ribaundu verip kazanamazsınız. Rakibimiz kazanmayı hak etti. Bizimse özellikle ilk çeyrekte daha iyi başlamamız gerekiyordu ama sonrasında da pes etmedik. Geri dönmeye çalıştık ama yetmedi.

Manresa, şampiyonluk adaylarından biri. Harika bir takımları, harika bir koçları var. İspanya Ligi’nde de iyi bir durumdalar. İyi oynuyorlar. Darüşşafaka, Manresa ve bizimle zor bir grubumuz vardı. Treviso da gruptan çıkamadı ama farklı bir sistemle oynuyorlardı. Evet, Manresa Şampiyonlar Ligi’ndeki en iyi takımlardan biri.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …