Güncel Haberler

Curry’siz Golden State, Doğu’nun Zayıf Takımı Orlando’ya Kaybetti

NBA Batı Konferansı’nın iddialı ekiplerinden Golden State Warriors, Curry’nin yokluğunda konuk olduğu Doğu’nun zayıf ekiplerinden Orlando Magic‘e 90-94’lük skorla kaybetmekten kurtulamadı ve mağlubiyet serisi 3 maça çıkmış oldu.

Bu sonuçla Magic 73. maçında 20. kez kazanırken Warriors ise 72. maçının ardından 47 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Magic’de Wendell Carter 19 sayı, 8 ribaund, Franz Wagner 18 sayı, 3 asist ve Cole Anthony 14 sayı, 5 ribaund, 5 asist ile ile galibiyeti getiren başlıca isimler oldular.

Curry’den yoksun olan Warriors cephesinde ise Jordan Poole 26 sayı, 5-13 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Klay Thompson 15 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 2 top çalma, Andrew Wiggins 13 sayı, 8 ribaund, Otto Porter 14 sayı, 15 ribaund ve Jonathan Kuminga 14 sayı, 5 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Boston, Miami’de Yine Kazandı

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 4. maçında Boston Celtics konuk olduğu Miami Heat‘i 88-102 …