Güncel Haberler

Bursaspor, Güçlü Valencia’yı Konuk Ediyor

7DAYS EuroCup 16. hafta mücadesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, güçlü İspanyol ekibi Valencia‘yı konuk ediyor.

23 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmayı basketbol severler S Spor 2 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz 6 galibiyetle 8. sırada yer alırken, son 2 maçını da kazanarak formda bir görüntü verdi ki Bursa’da 4 galibiyetlik güzel bir serinin içideler koç Alimpijevic’in öğrencileri. 18 Mart’taki erteleme maçında da konuk ettikleri Venezia’yı 80-66 ile yenmeyi bilmişlerdi. O maçta Andrews 27 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Onuralp 25 sayı, 7 ribaund ve Hayes 12 sayı, 15 ribaund, 5 asist ile galibiyetin mimarları olmuşlardı.

Valencia ise bu sezonun güçlü şampiyonluk adaylarından biri ki 15 maçtan topladıkları 11 galibiyetle, lider Granca’yı averajla takip ediyorlar. Son 3 maçlarını kazandılar ve onlar da istim üstündeler. Deplasman karneleri de oldukça iyi, 7 maçtan 5 tanesini kazandılar evden uzakta. 16 Mart’taki son maçlarında dişli rakiplerden Venezia karşısında zaman zaman zorlanmışlar ama 86-80 ile kazanmayı bilmişlerdi. O maçta Prepelic 19 sayı, Rivero 15 sayı, 5 ribaund ve Hermannsson ile Pradilla ise 11’er sayıyla katkı vermişlerdi.

Takımların ilk karşılaşmasında Valencia ev sahibi avantajını iyi kullanarak, temsilcimizin formsuz bir dönemde olmasını da değerlendirip 86-68 gibi farklı bir skorla kazanmayı bilmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …