Güncel Haberler

Toronto, Philadelphia Deplasmanından Galibiyet Çıkardı (Furkan süre almadı)

NBA Doğu Konferansı’nın play-off takımlarından Toronto Raptors, konuk olduğu zirve ekiplerinden Philadelphia 76ers‘ı 93-88’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Raptors 71. maçında 40. kez kazandı ve 7. sırada konumlandı. Sixers ise 70. maçının ardından 43 galibiyette kaldı ve 3. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Raptors’da Pascal Siakam 26 sayı, 10 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Precious Achiuwa 21 sayı, 9 ribaund, Scottie Barnes 13 sayı, 6 ribaund, 4 asist ve kenadan gelen Chris Boucher 12 sayı, 14 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Sixers cephesinde ise Joel Embiid 21 sayı, 13 ribaund, 2 asist ile etkili olurken, Tyrese Maxey 19 sayı, 4 asist, James Harden 17 sayı, 9 ribaund, 8 asist ve Matisse Thybulle 12 sayı, 2 ribaund, 3 top çalma, 4 blok ile direnen diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ise kadroda yer almasına rağmen rotasyonda süre bulamadı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …