Güncel Haberler

Houston, Morant’siz Memphis’e Direnemedi (Alperen 12+9+3)

NBA Batı Konferansı’nın zayıf takımlarından Houston Rockets konuk ettiği Morant’siz Memphis Grizzlies‘a direnemedi ve 122-98’lik skorla kaybetti.

Bu sonuçla Grizzlies 72. maçında 49. kez kazanırken, Rockets ise 71. maçının ardından 17 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Morant’den yoksun olan Grizzlies’da Desmond Bane 24 sayı, 5 ribaund, 7 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Dillon Brooks 20 sayı, 4 ribaund, 3 top çalma, Jaren Jackson 15 sayı, 5 ribaund, 3 asist, Tyus Jones 13 sayı, 3 ribaund, 7 asist, De’Anthony Melton 16 sayı, 7 ribaund ve Ziaire Williams 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Rockets cephesinde ise Dennis Schröder 17 sayı, 4 ribaund, 4 aist ile öne çıkarken, Kevin Porter 14 sayı, 5 ribaund, 3 asit, Christian Wood 12 sayı, 7 ribaund ve Kenyon Martin 15 sayı, 4 ribaund ile diğer direnen isimler oldular. Milli oyuncumuz Alperen Şengün ise kenardan gelerek 23 dakika süre aldı ve 0-2 3sayı, 5-5 2sayı, 2-3 s.atış isabetleriyle 12 sayı üretip istatistiklerine 9 ribaund, 3 asist, 1 top çalma eklemeyi başardı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …