Güncel Haberler

Koç Aktaş, Galatasaray Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk olduğuu Galatasaray NEF’i 63-76 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Karşılaşmadan sonra Denizli ekibinin koçu Zafer Aktaş açıklamalarda bulundu:

Ligin ikinci yarısında galibiyete bu kadar ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde Galatasaray NEF gibi Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir ekibi deplasmanda mağlup edebilmek bizim için çok değerli. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Zaten son haftalarda artan bir performansımız vardı. Bugün de bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. İyi mücadele ederek rakibimizi 63 sayıda tuttuk. Bundan sonraki maçlarda da aynı savunmayı devam ettirip hücumda da biraz daha becerikli olmaya çalışacağız. Ligin sonu geliyor, dikkatli olmamız lazım. Kazanabildiğimiz kadar maçı kazanıp ligin sonunu iyi şekilde getirmek istiyoruz. Galatasaray NEF’e de ligin geri kalanında başarılar dilerim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …