Güncel Haberler

Bursaspor, Play-Off Aşkına!

7DAYS EuroCup B grubu 11. hafta erteleme maçında temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Venezia‘yı 80-66’lık skorla devirmeyi başardı.

Temsilcimiz bu sonuçla 6 galibiyete ulaştı ve averajla 8. sıraya yükseldi. İtalyan ekibi ise 7 galibiyette kaldı ve 6. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Erteleme maçı olduğu için Holland’dan yoksun bir şekilde 4 yabancı ile sahaya çıkan Bursaspor’da Andrew Andrews 27 sayı, 4-7 3sayı, 5 ribaund, 3 asist ile yıldızlaşırken, Onuralp Bitim 25 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Kevarrius Hayes 12 sayı, 15 ribaund, 5 asist, 3 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Venezia cephesinde ise Mitchell Watt 20 sayı, 4 ribaund ile en skorer isim olurken, Austin Daye 12 sayı, 3 ribaund, 3 asist, Michael Bramos 11 sayı ve Jordan Theodore 11 sayı, 6 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …