Güncel Haberler

Koç Memnun, Dijon Mağlubiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 grubu 5. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk olduğu Dijon’a 80-69 ile kaybederek Avrupa defterini kapattı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Buraya kazanmak için geldik. Mağlup olmayı beklemiyorduk. Bence ilk yarıda maçı büyük oranda kontrol ettik. Fakat birçok basit hata yaptık. Yaptıkları baskıya karşı organize olamadık. 16 top kaybı yaptık. 16 top kaybı yaptığınızda ve böyle şut attığınızda deplasmanda kazanmak kolay değil.

Dijon’un hakkını da teslim edelim. İkinci yarıda çok mücadele ettiler, akıllı ve sert bir maç oynadılar. Galibiyeti hak ettiler. Onları tebrik ederim.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …