Güncel Haberler

Bahçeşehir, Son Çeyrekte Kendisine Gelip Yarı Final Four Biletini Kaptı!

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi 2. maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk ettiği Portekiz ekibi Sporting‘i son çeyrekteki etkili performans sayesinde 66-54’lük skorla kazanmayı bildi.

İlk maçı da deplasmanda 70-73 ile kazanan temsilcimiz bu sonuçla toplamda 139-124’lük üstünlük elde ederek turu geçen, Final Four biletini kapan taraf oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bahçeşehir’de Jamar Smith 16 sayı, 4-6 3sayı, 6 ribaund, 4 top çalma ile öne çıkarken, Muhammed Baygül 15 sayı, 3-6 3sayı, 3 ribaund, Kartal Özmızrak 12 sayı, 6 ribaund, 2 asist ve Tarik Black 12 sayı, 6 ribaund, 4 top çalma ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Sporting cephesinde ise Tanner Omlid 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Justin Tuoyo 10 sayı, 4 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimlerdi. Micah Downs ise 9 sayı, 3 asist, 3 top çalme ile onlara katkı vermeye çalıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …