Güncel Haberler

Young Atmaya, Atlanda Kazanmaya Devam Ediyor

NBA Doğu Konferansı’nın play-off ekiplerinden Atlanta Hawks, konuk ettiği Portland Trail Blazers karşısında 15 farktan dönerek Young’ın skorer oyunu eşliğinde 113-122’lik skorla kazanmayı başardı, galibiyet serisini 3 maça çıkarmış oldu.

Bu sonuçla Hawks 68. maçında 34. kez kazanırken, Blazers ise 67. maçının ardından 26 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Hawks’da Trae Young 46 sayı, 5-14 3sayı, 11-11 s.atış, 6 ribaund, 12 asist ile yıldızlaştı. Young 2 gün önce de Indiana potasına 47 sayı göndermişti, böylelikle 3 günde toplam 93 sayı üretmiş oldu. De’Andre Hunter 20 sayı, 3-9 3sayı, 4 ribaund ve Kevin Huerter 14 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Lillard, Nurkic, Simons ve McLemore’dan yoksun olan Blazers cephesinde ise Josh Hart 31 sayı, 4-7 3sayı, 7 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Trendon Watford 22 sayı, 9 ribaund, 2 asist, 4 blok, Brandon Williams 20 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Drew Eubanks 16 sayı, 10 ribaund, 2 asist ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …