Güncel Haberler

Bursaspor’dan Play-Off Yolunda Kritik Galibiyet

7DAYS EuroCup B grubu 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor konuk ettiği Bourg‘u 96-89’luk skorla yenerek play-off yolunda önemli bir hamleye imza attı.

Bu sonuçla temsilcimiz 14. maçında 5. galibiyetine imza atarken 8. sıraya yükseldi. Bourg ise 15. maçının ardından 5 galibiyette kaldı ve 9. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bursaspor’da Andrew Andrews 22 sayı, 5-8 3sayı, 6 asist ile yıldızlaşırken, John Holland 20 sayı, 5-8 3sayı, 6 ribaund, David Dudzinski 14 sayı, Derek Needham 14 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Kevarrius Hayes 12 sayı, 3 ribaund, 6 asist ile galibiyeti getiren diğer isimlerdi.

Fransız ekibinde ise Pierre Pelos 19 sayı, 3-5 3sayı, 5 ribaund, Alexandre Chassang 16 sayı, 2 asist, Rasheed Sulaimon 14 sayı, 4 ribaund, 9 asist, JaCorey Williams 11 sayı, 2 ribaund ve C.J. Harris 10 sayı, 4 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …