Güncel Haberler

Phoenix de Lakers’ın Canını Yaktı!

NBA Batı Konferansı’nın zirvesinde yer alan Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘a acımadı ve 111-140’lık skorla rakibini sahadan sildi.

Bu sonuçla Suns 68. maçında 54. kez kazanırken, deplasmandaki mağlubiyet serisi 10 maça çıkan Lakers ise 29 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Paul’dan yoksun olan Suns’da Devin Booker 30 sayı, 4-10 3sayı, 2 ribaund, 10 asist, 4 top çalma ile yıldızlaşırken, DeAndre Ayton 23 sayı, 16 ribaund, 2 asist ve Mikal Bridges 18 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Lakers cephesinde ise Lebron James 31 sayı, 5-11 3sayı, 7 ribaund, 6 asist ile yine tek başına direnirken, Russell Westbrook 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Malik Monk 13 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Carmelo Anthony 18 sayı, 4-7 3sayı ile diğer dikkat çeken isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …