Güncel Haberler

Fenerbahçe Beko – FC Bayern Munich Maçı Yine Ertelendi!

FC Bayern Munich takımda artan COVID vakalarının ardından Euroleague yönetiminden maçının ertelenmesini talep etmişti.

Turkish Airlines Euroleague‘de 15 Mart Salı günü temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile FC Bayern Munich arasında oynanacak 26. hafta erteleme maçı, Alman kulübünün isteği doğrultusunda 2. kez ertelendi.

Bayern, geride bıraktığımız Cuma yayınladığı açıklama takımda bir çok COVID vakası olduğunu bildirmişti. Euroleague yönetimi de Alman ekibinin 8 sağlıklı oyuncuyu sahaya süremeyecek olmalarını oynayladı ve mücadeleyi bir kez daha erteledi.

Karşılaşmanın yeni tarihi yönetim tarafından ilerleyen günlerde açıklanacak.

Bildiğiniz üzere Euroleague tarafından daha önce duyurulan pandemi protokolüne göre bir karşılaşma en fazla 3 kez ertelenebiliyor ve Fenerbahçe Beko – FC Bayern Munich maçı 2 kez ertelenmiş durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …