Güncel Haberler

Real, Burgos Deplasmanında Farklı Kazanarak Moral Depoladı

İspanya Liga Endesa 24. hafa mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Real Madrid konuk olduğu San Pablo Burgos‘u 70-85’lik skorla rahat geçerek kendisine geldiğini gösterdi.

Bu sonuçla Real 23. maçında 18. kez kazanırken liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Burgos ise 22. maçında 7 galibiyette kaldı ve averajla 17. sırada yer aldı.

Real’de Guerschon Yabusele 20 sayıi 5-6 3sayı ile en skorer isim olurken, Alberto Abalde 13 sayı, 4 ribaund, Vincent Poirier 12 sayı, 10 ribaund, 2 asist ve Anthony Randolph 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Burgos cephesinde ise Jarell Eddie 14 sayı, 4 ribaund, Landry Nnoko 14 sayı, 5 ribaund, Julius Gamble 12 sayı, 4 ribaund ve Tarik Phillip 10 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile direnen başlıca isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …