Güncel Haberler

Alba, Lig Sonuncusunu Farklı Geçti

Almanya easyCredit BBL 25. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Alba Berlin konuk olduğu lig sonuncusu Giessen karşısında 58-84’lük skorla rahat bir galibiyete imza attı.

Bu sonuçla Alba 20. maçında 15. kez kazanırken 3 maç eksiğiyle 5. sırada yer aldı. Giessen ise 22. maçının ardından 5 galibiyette kaldı ve son sırada yer almaya devam etti.

Alba’da Tim Schneider 18 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund ile en skorer isim olurken, Oscar Da Silva 15 sayı, 6-8 2sayı, 7 ribaund ve Christ Koumadje 10 sayı, 4 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Giessen cephesinde ise Nuni Omot 22 sayı, 5-8 3sayı, 9 ribaund ile öne çıkarken, Florian Koch 10 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Phillip Fayne 8 sayı, 3 ribaund ile ayakta kalmaya çalışan diğer isimlerdidi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Valencia, Berlin Deplasmanında Farklı Kazandı

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Valencia konuk olduğu Alba Berlin‘i 66-81’lik skorla rahat geçti. …