Güncel Haberler

Real, Play-Off Kalitesindeki Maçta Milano’yu Uzatmada Yenip Kendine Geldi

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta maçında Real Madrid konuk ettiği Olimpia Milano‘yu play-off kalitesinde geçen mücadelenin ardından uzatma sonunda 92-88’lik skorla geçerek 4 maçlık mağlubiyet serisine son vermiş oldu.

Bu sonuçla Real 28. maçında 21. kez kazandı ve 2. sırada yer almaya devam etti. İtalyan ekibi ise 27. maçının ardından 18 galibiyette kaldı ve 3. sırada yer amayı sürdürdü.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Real’de Sergio Llull 20 sayı, 3-11 3sayı, 3 ribaund, 2 asist ile bu sezonun kendisi adına en iyi maçı çıkarırken, Guerschon Yabusele 16 sayı, 4-6 3sayı, 3 ribaund, Gabriel Deck 15 sayı, 6 ribaund ve Nigel Williams-Goss 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Rodriguez, Shields ve Kell gibi eksikleri bulunan Milano cephesinde ise Devon Hall 21 sayı, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Nicolo Melli 18 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Troy Daniels 10 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …