Güncel Haberler

Fenerbahçe, Denizli Deplasmanında Zorlandı

ING Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi karşısında son çeyreğe 21 sayı farkla önde girmesine rağmen beklenenden çok zorlandı ama 76-82’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko 23. maçında 19. kez kazanırken, 2 maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturmaya devam etti Efes’in önünde. Merkezefendi ise 22. maçının ardından 7 galibiyette kalarak 12. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Sarı lacivertlilerde Nando De Colo 19 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund, 2 top çalma ile öne çıkarken, Melih Mahmutoğlu 14 sayı, 4-7 3sayı, 5 ribaund, Marko Guduric 12 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Devibn Booker 12 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Merkezefendi cephesinde ise Eugene German 31 sayı, 5-12 3sayı, 6 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, Rihards Lomazs 22 sayı, 5-9 3sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Nate Sestina 14 sayı, 4-9 3sayı, 7 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …