Güncel Haberler

Koç Memnun, Holon Galibiyetini Değerlendirdi

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 I grubu erteleme maçında temsilcimiz Galatasaray NEF konuk ettiği Hapoel Holon’u 74-71 ile yenmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların başarılı koçu Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu:

Maçı kazandık ama mutlu değiliz. Bu alışkanlık haline gelmeye başladı. Oyuncularla konuşuyoruz, her maça agresif başlıyoruz. En az 10 maçta aynısı oldu. Maçı kontrol ederek başlıyoruz, çift haneli farka çıkarıyoruz ardından gevşiyoruz. Rakip ise daha sert oynuyor. Ardından istediklerimizi yapamıyoruz, panik haline geçiyoruz. Aynısı İsrail’de de olmuştu. Bugün de aynısı oldu. Gaziantep’e karşı da aynısını yaşadık son lig maçında.

Bu benim sorumluluğumda, oyuncularla birlikte bunu düzeltmemiz gerekiyor. İlk 15 dakikadan dolayı çok mutluyum, sonrası için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Sanki küçükler ligindeki bir takımmış gibi oynadık. Setleri oynayamadık. Sertliğimizi kaybettik. Daha profesyonel olmalıyız. Daha kararlı olmalıyız. Daha sert, mental açıdan daha disiplinli olmalıyız. Basketbol Şampiyonlar Ligi TOP 16 grubu. Göstereceğimiz her zayıf noktamız rakipler tarafından memnuniyetle karşılanacak. Bunun avantajını kullanacaklar.

Holon çok tehlikeli bir takım. Tecrübeli ve zeki oyunculara sahipler. Bu akşam da kendi stillerinde iyi maç çıkardılar. Çift hane ile kazanamadığımız için mutlu değiliz. Yine de hala yarışın içindeyiz. Hep söylediğimiz gibi son saniyeye kadar savaşacağız.

Galatasaray Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …