Güncel Haberler

Türk Derbisinde Gülen Taraf, Caupain’in Basketiyle Daçka Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi J grubu 4. maçında Türk Derbisi izledik. Darüşşafaka konuk ettiği Tofaş‘ı Caupain’in bitime 3.4 saniye bulduğu turnike sayesinde 75-74’lük skorla yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Daçka, 2. galibiyetine ulaştı ve maç fazlasıyla 2. sırada yer aldı. Tofaş ise 3 galibiyette kaldı ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Daçka’da maçı kazandıran basketin sahibi Troy Caupain 18 sayı, 4-5 3sayı, 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Gabriel Olaseni 13 sayı 4 ribaund, Nathan Boothe 12 sayı, 4 ribaund ve Doğuş Özdemiroğlu 10 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Tofaş cephesinde ise Tyler Ennis 21 sayı, 3 ribaund, 7 asist ile öne çıkarken, Jeremy Simmons 17 sayı, 9 ribaund ve Elgin Cook 15 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …