Güncel Haberler

Cleveland, Indiana’yı Garland ile Geçti (Cedi 0 sayı)

NBA Doğu Konferansı’nın iddialı play-off takımlarından Cleveland Cavaliers konuk olduğu Indiana Pacers‘ı Garland’ın kariyer performansı eşliğinde 127-124’lük skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Cavs 65. maçında 38. kez kazanırken, Pacers ise 67. maçının ardından 22 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Allen’dan yoksun olan Cavs’da Darius Garland 41 sayıya ulaşarak kariyer rekorunu kurdu ve istatistiklerine 5 ribaund, 13 asist ekleyerek galibiyetin başmimarı oldu. Evan Mobley 22 sayı, 12 ribaund, 3 asist, 5 top çalma ve Lauri Markkanen 21 sayı, 5 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 12 dakika süre aldı ve kötü bir maç çıkararak 0-4 3sayı isabetiyle sayı üretemdiği gibi istatistiklerine de sadece 2 asist ve 1 top çalma ekleyebildi.

Pacers cephesinde ise Tyrese Haliburton 25 sayı, 4-7 3sayı, 3 ribaund, 9 asist ile öne çıkarken, Malcolm Brogdon 12 sayı, 5 ribaund, 12 asist, Buddy Hield 14 sayı, 2 ribaund, 8 asist, kenardan gelen isimler Jalen Smith 15 sayı, 5 ribaund, Goga Bitadze 15 sayı, 9 ribaund, 3 asist ve Duane Washington 15 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …