Güncel Haberler

Koç Ataman ve Bryant, Baskonia Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Turkish Airlines Euroleague 20. hafta erteleme maçında temsilcimiz Anadolu Efes, İspanya’da Bitci Baskonia’ya konuk olacak.

Karşılaşma öncesi Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Önemli bir haftaya başlıyoruz. Önce İspanya’da Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz ile sonra da AS Monaco ile play-off’lar icin çok önemli iki maça çıkacağız. Bitci Baskonia Vitoria Gasteiz’ın her ne kadar play-off iddiası çok az olsa da, geçtiğimiz Pazar akşamı İspanya Ligi’nde Real Madrid’i Madrid’de yenerek formda olduğunu gösterdi. Kendi sahasında Wade Baldwin ve Jayson Granger’ın hızlı oyunu ile çok tehlikeli bir takım. Hızlı hücumlarını mutlaka durdurup kontrollü doğru şut seçimleri ile sonuca gitmek istiyoruz…

Anadolu Efes Spor Kulübü

Efes’in Amerikalı forveti Elijah Bryant ise şu ifadeleri kullandı:

İyi bir takıma karşı oynayacağız ve en iyi şekilde mücadelemizi ortaya koymalıyız. Kendi oyunumuzu oynarsak istediğimiz galibiyeti elde edebileceğimizi düşünüyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …