Güncel Haberler

Galatasaray, İsrail Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi Top 16 I grubu 2. maçında temsilcimiz Galatasaray NEF, 8 Mart Salı saat 20:30’da İsrail’de Hapoel Holon‘a konuk oluyor.

İsrail ekibi grupta çıktığı 2 maçta önce deplasmanda Dijon’a 78-66 yenilmiş, sonra da içerde Ludwigsburg’u 69-51 ile beklenenden çok daha rahat geçmeyi başarmışlardı. Ligdeki son maçlarında ise konuk ettikleri denk rakiplerinden Hapoel Haifa’yı 87-70 ile yine beklenenden çok daha rahat bir şekilde farklı geçmişlerdi. O maçta McGee 21 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Kyser 18 sayı, 9 ribaund ve Bourdillon 15 sayı, 4 ribaund ile öne çıkan isimler olmuşlardı.

Temsilcimiz Galatasaray ise takımdaki ve rakiplerdeki COVID vakalarından dolayı grupta sadece 1 maç yapabildi şuana kadar. O maçta da konuk ettikleri Dijon’a 72-75 ile kaybetmişlerdi. Dolayısıyla bu iç saha mağlubiyetini kompanse edebilmek adına artık bir deplasman galibiyetine ihtiyaçları var. Ligdeki son maçlarında ise dişli rakiplerinden Gaziantep’i Sinan Erdem’de son nefeste 75-74 ile geçmişlerdi. Holon karşısında yeni transferleri Ndour ile Pusica, BCL sahnesinde ilk kez sarı kırmızılı formayı giyecekler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …