Güncel Haberler

Cleveland, Toronto’yu Yenip Kendisine Geldi (Cedi 17 sayı)

NBA Doğu Konfreansı’nda play-off mücadelesi veren iki takımın karşılaşmasında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Toronto Raptors‘u 96-104’luk skorla geçerek son 8 maçından 2 galibiyet elde etti.

İki takım da 64. maçlarını geride bırakırken Cavs 37. galibiyetine ulaştı ve Raptors ise 34 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Cavs’da Evan Mobley 20 sayı, 17 ribaund, 4 asist, 3 blok ile öne çıkarken, Lauri Markkanen 22 sayı, 3-12 3sayı, 12 ribaund, Darius Garland 17 sayı, 3 ribaund, 10 asist ve kenardan gelen Kevin Love 15 sayı, 3-5 3sayı, 9 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Cedi Osman ise kenardan gelerek 32 dakika süre buldu ve bunu da çok iyi değerlendirerek 17 sayı, 3-9 3sayı, 4-7 2sayı, 1 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile mücadele etti.

Anunoby ve VanVleet’den yoksun olan Raptors cephesinde ise Scottie Barnes 19 sayı, 12 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Pascal Siakam 24 sayı, 4 ribaund, 4 asist, Chris Boucher 21 sayı, 7 ribaund ve Gary Trent 19 sayı, 3 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …