Güncel Haberler

Miami, Harden’sız Philadelphia’yı Sert Savunmasıyla Farka Boğdu! (Furkan 2 sayı, Ömer Faruk 1 dakika)

NBA Doğu Konferansı’ndaki zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Miami Heat, konuk ettiği Harden’ı dinlendiren Philadelphia 76ers‘ı etkili ve sert savunması eşliğinde 82-99 gibi farklı bir skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Heat 65. maçında 43. kez kazanırken, Sixers ise 63. maçının ardından 39 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Heat’de Jimmy Butler 21 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Gabe Vincent 16 sayı, 4-6 3sayı, 2 asist, kenardan gelen isimler Tyler Herro 21 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Caleb Martin 14 sayı, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ise sadece 1 dakika süre alabildi ve top kullanmadan istatistiklerine 1 ribaund ekleyebildi.

Harden’dan yoksun olan Sixers cephesinde ise Joel Embiid 22 sayı, 15 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile etkili olurken, Tyrese Maxey 17 sayı, 3-6 3sayı, 2 ribaund ve Tobias Harris 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz ilk beş başlamasına ve 22 dakika sahada kalmasına rağmen 0-4 3sayı, 1-1 2sayı isabetleriyle sadece 2 sayı üretip istatistiklerine 4 ribaund ekledi ve fırsatı kötü değerlendirdi açıkçası.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Orlando, Evindeki İlk Maçta Cleveland’ı Farka Boğdu!

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 3. maçında Orlando Magic konuk ettiği Cleveland Cavaliers‘ı 121-83 …