Güncel Haberler

Koç Djordjevic ve Melih, Yalova Galibiyeti Sonrası Açıklamalarda Bulundu

ING Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Semt77 Yalovaspor’u 89-63’lük skorla çok rahat yenmişti.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu:

İlk çeyrekte savunma anlamında iyi bir iş çıkarttık, aynı şekilde ikinci çeyrekte de öyle. Bence o savunma sayesinde ikinci yarıda da skoru koruduk. Eğer diğer takımın geri gelmesine izin verirseniz her şey olabilirdi ama onlar da çok iyi çıkarttı. Tabii Tarık’ın sakatlığı için endişeleniyoruz. Üstelik bugün çok iyi oynuyordu. Bugün gerçek anlamda çok fazla maçın içindeydi. Neler olacağını göreceğiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

Yalova maçı önemliydi. Sonuçta ligi ilk sırada bitirmek istiyoruz, birincilik için oynuyoruz. Önümüzde daha çok maç var. Kayıpsız yola devam etmek önemli. Maçtan daha önemli olan şey ise Tarık’ın sakatlığı ve ona çok üzüldük. Maçın başında talihsiz bir sakatlık yaşadı. İnşallah da ciddi bir şeyi yoktur. Ona geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm takım arkadaşlarımın da eline koluna sağlık.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …