Güncel Haberler

Eksik Miami, Durant’in Dönüş Maçında Kazanan Taraf Oldu (Ömer Faruk 2+3)

NBA Doğu Konferansı’nın zirve takımlarından Miami Heat konuk olduğu Brooklyn Nets‘i Adebayo’nun etkili oyunu eşliğinde 113-107’lik skorla yenmeyi başardı.

İki takım da 64. maçlarını geride bırakırken Heat 42. galibiyetini aldı ve Nets ise 32 galibiyette kaldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Butler, Tucker ve Lowry’den yoksun olan Heat’de Bam Adebayo 30 sayı, 11 ribaund, 6 asist ile yıldızlaşırken, Max Strus 21 sayı, 6-12 3sayı, 5 ribaund, kenardan gelen isimler Tyler Herro 27 sayı, 4 ribaund, 8 asist ve Caleb Martin 22 sayı, 3-5 3sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile diğer etkili isimler oldular. Milli oyuncumuz Ömer Faruk Yurtseven ilk beş başlamasına rağmen sadece 6 dakika süre aldı ve 2 sayı, 3 ribaund, 1 blok ile katkı verebildi.

Nets cephesinde ise 21 maç sonras sakatlıktan dönen Kevin Durant 31 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Bruce Brown 21 sayı, 3-4 3sayı, 4 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Patty Mills 14 sayı, 4-5 3sayıa, 2 ribaund ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …