Güncel Haberler

İDDİA: Virtus Bologna’nın Gündeminde Mickey Var!

7DAYS EuroCup ve İtalya Lega Basket Serie A‘nın güçlü takımlarından Virtus Bologna, Euroleague takımlarından yaşanan yaprak dökümünü değerlendirmek istiyor.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinin ardından Euroleague’in Rus kulüplerini men etmesi, kulüplerin de bu özel dönemde oyuncularına ülkelerine dönme izni vermesiyle beraber özellikle bu sezon sonunda kontratı bitecek olan isimlerin transfer hedefi olmasını sağladı.

İşte bu isimlerden biri de Zenit‘den ayrılarak ülkesine dönmeye hazırlanan Jordan Mickey. Basketnews’da yer alan habere göre İtalyan ekibi tecrübeli uzun ile ilgileniyor ve Rus ekibi yollarını ayırırsa bu sezon yoksa gelecek sezon için anlaşma zemini arıyorlar.

2.03 metre boyunda olan 27 yaşındaki Mickey, bu sezon Euroleague’de 22 maçta ortalama 25.7 dakika süre alırken 10.5 sayı, %35.7 3sayı, 4.3 ribaund, 10.0 verimlilik puanı ile katkı veriyordu şuana kadar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …