Güncel Haberler

İDDİA: Zenit, Tüm Yabancı Oyuncular ve Koçlara Eve Dönüş İzni Veriyor!

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Zenit‘de de Rusya’nın Ukrayna’yı işgali nedeniyle ayrılıklar yaşanacak.

Yunan kaynaklı SDNA sitesine göre Rus ekibinin yönetimi takımda görev alan tüm yabancı koçlara ve oyunculara evlerine dönebilmeleri için izin verecek. İlerleyen günlerde konunun netleşmesi bekleniyor.

Bildiğiniz üzere daha önce 2 Litvanyalı oyuncu Kuzminskas ve Gudaitis artı Amerikalı guard Napier takımdan ayrılmışlardı.

Son durumda İspanyol koç Xavi Pascual, Tyson Carter, Billy Baron, Jordan Loyd, Conner Frankamp ve Alex Poythress’ın da ayrılık lsitesindeki yerlerini almalarını bekleniyor.

Tıpkı CSKA’da olduğu gibi oyuncuların kontratları feshedilmiş değil, ortam sakinleştikten ve işgal artı siyasi yaptırımlar sona erdikten sonra oyuncular ile kulüp kontratları hakkında tekrar masaya oturacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …