Güncel Haberler

RESMİ: CSKA 4 İsmin Geçici Olarak Ülkelerine Döneceğini Duyurdu!

Turkish Airlines Euroleague ve VTB Ligi‘nin güçlü ekiplerinden CSKA Moskova, Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlikten en fazla etkilenen kulüp oldu diyebiliriz.

Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre Gabriel Lundberg ile Tornike Shengelia ülkelerine döndüler. Yakın zamanda da Marius Grigonis ile Johannes Voigtmann ülkelerine dönecekler.

Açıklamanın detaylarında normal şartlarda oyuncuların bu aksiyonlarının kontrat maddelerine aykırı olduğu ama kulübün bu özel durumu anlayışla karşıladığı, Avrupa’da olaylar siyasal ve sportif anlamda normale döndüğünde oyuncuların kontratları üzerinde yeniden görüşleceği belirtilmiş. Diğer oyuncuların takımda kalmaya ve oyamaya devam edecekleri de eklenmiş açıklamara.

Mevcut durumun kısa sürede sonuca ulaşamayacağını düşündüğümüzde bu sezon CSKA’nın şampiyonluk yolunda ciddi güç kaybetmiş olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz ki biliyorsunuz Euroleague maçlarını da tarafsız sahada oynamak zorundalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …