Güncel Haberler

Rusya’nın Ukrayna’ya Savaş Açmasının Etkileri Euroleague’de Hissedilmeye Başladı!

Rusya’nın Ukrayna’ya savaş açmasını resmi olarak açıklaması ve saldıraya geçmesinin ardından Turkish Airlines Euroleague organizasyonu da hızlı aksiyonlar aldı.

Euroleague yönetiminden yapılan açıklamada 27. haftada yani bu hafta oynanması planlanan 3 maçın birden ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Barcelona’nın Zenit ile karşılaşmak üzere Rusya’ya uçmayacağını bildirmesi sonucu bu maç ertelendi. Ayrıca bu akşam (24 Şubat) Almanya’da CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Bayern Munich’in erteleme isteği de Euroleague yönetimi tarafından kabul edildi ve bu maç da ertelendi. Son olarak da İspanya’da Baskonia ile Unics Kazan arasında oynanacak karşılaşma ertelendi.

Ayrıca bildiğiniz üzere Zalgiris Kaunas da resmi bir açıklama yayınlayarak bundan sonra Rusya’daki maçlara çıkmayacağını belirtmişti.

EuroLeague’de yer alan 18 takım 25 Şubat Cuma günü Rusya-Ukrayna krizini görüşmek üzere olağanüstü toplanacağını açıklamıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ataman, Maccabi Yenilgisi Ardından Konuştu

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi ilk maçında Panathinaikos OAKA’da konuk ettiği Maccabi Tel Aviv’e 87-91’lik skorla yenilerek …