Güncel Haberler

Manresa’yı Farka Boğan Barça, Kupada Yarı Finale Yükseldi (Sertaç 8+4)

Granada’nın ev sahipliğinde düzenlenen İspanya Kupası Final 8 organizasyonundaki çeyrek final son maçında FC Barcelona, rakibi Manresa‘yı 107-70 gibi farklı bir skorla rahat bir şekilde geçti ve yarı finalde UCAM Murcia’nın rakibi oldu.

  1. çeyrek: 22-26
  2. çeyrek: 30-16
  3. çeyrek: 36-11
  4. çeyrek: 19-17

Barça’da Brandon Davies 14 sayı, 5 ribaund, Nikola Mirotic 14 sayı, 2 ribaund, 3 asist, uzun diz sakatlığından dönen Alex Abrines 11 sayı, 5 ribaund, Dante Exum 11 sayı, 2 ribaund, 2 asist, Rokas Jokubaitis 11 sayı, 5 asist ve Nicolas Laprovittola 10 sayı, 3 ribaund, 5 asist ile galibiyetin başlıca mimarları oldular. Milli oyuncumuz Sertaç Şanlı ise 13 dakika sahada kalırken 8 sayı, 4 ribaund ile katkı verebildi.

Manresa cephesinde ise Joe Thomasson 14 sayı, 3 ribaund ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim olurken, Ismael Bako 9 sayı, 6 ribaund ve Dani Garcia ile Elias Valtonen 7’şer sayıyla katkı verebildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Son Çeyrek Operasyonuyla Kaunas’dan Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı son çeyrekteki 7-15’lik …