Güncel Haberler

Koç Kandemir, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 18. hafta erteleme maçında Beşiktaş Icrypex konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor’u uzatma sonunda 86-80’lık skorla yendi.

Karşılaşmanın ardından siyah beyazlıların tecrübeli koçu Ahmet Kandemir açıklamalarda bulundu:

Öncelikle iki taraf için de zor bir maçtı. İlk maçı orada kazanmıştık ve sıralama açısından önemli bir maçtı. Oyunun genelinde aslında çok kötü oynamadık ama final periyodunda çemberin altından çok kolay basket-faul çıkarabileceğimiz pozisyonları değerlendiremedik ve çok faul kaçırdık. Aslında stratejik olarak doğru yerlere, doğru pasları indirdik fakat bitirmede sıkıntılar yaşadık ve rakip takım maçı kazanacak duruma geldi. Fakat oyunun sonunda aynı yerden ısrarla devam edince hem rakibi faul problemine soktuk hem de oyunu kazandık. Eğer bu kadar faul kaçırmamış olsaydık belki maçın sonunda bu kadar gergin bir ortam olmayacaktı, daha rahat kazanabilirdik. Bu maç gibi Antep deplasmanında da bu kadar faul kaçırmıştık. Kendi sahamızda bu kadar faul kaçırmamız lazım. Bu konu üzerinde biraz daha çalışmamız gerekiyor.

İkinci olarak da rakip takım koçu hakkında şöyle bir söz söyleyeceğim. Bugüne kadar herhangi bir meslektaşımızla ilgili bir konuşma yapmadık ama maçtan önce gidip başarılar dilediğimizde sırtını dönüp gitti. Birincisi burası Türkiye ve burada bir yabancı koç olarak bu saygısızlığını kabul etmiyorum.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …