Güncel Haberler

Koç Ataman, Daçka Galibiyetini Değerlendirdi

Bitci Türkiye Kupası yarı final maçında Anadolu Efes rakibi Darüşşafaka’yı 96-71 gibi farklı bir skorla yenerek adını finale yazdırmıştı.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

İki gün önce Pınar Karşıyaka ile oynadığımız çeyrek final maçında olduğu gibi, bugün de maçın ilk yarısında mükemmel bir basketbol oynadık. Çok iyi savunma yaptık, hücumda tempolu bir şekilde, hep doğru atışları bularak oynadık. İkinci yarıda bir çok oyuncumuzu oynatmadık. Larkin’i hiç oynatmadık, ki ilk yarı 16 sayı attı. Micic’i beş dakika oynattık ve maçı genç oyuncularımızla bitirdik. Kendimizi finale sakladık. Pazar günü iki Euroleague takımı, Bitci Türkiye Kupası’nın finalinde karşılaşacak. İnşallah hak eden kupanın sahibi olur.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Can, Petkim Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Aliağa Petkimspor‘u uzatma …