Güncel Haberler

Koç Ataman ve Doğuş, Türkiye Kupası Final Four Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Bursa’da düzenlenen Bitci Türkiye Kupası Final Four organizasyonunda Anadolu Efes yarı finalde Darüşşafaka ile karşılaşacak.

Karşılaşma öncesinde Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman açıklamalarda bulundu:

Öncelikle Darüşşafaka takımını sezon boyunca göstermiş olduğu performans için kutluyorum. Gerek Türkiye Ligi, gerek Avrupa Kupası’nda sert, mücadeleci, dinamik bir basketbolla keyif veriyorlar. Tabi Türkiye Kupası tek bir maç. Ligde Darüşşafaka’ya karşı oynadığımız maç da oldukça sert geçmiş ve son saniyelerde kazandığımız bir maç olmuştu. Tabii ki buraya katılan bütün takımlar gibi biz de son Türkiye Ligi şampiyonu olarak iki yıl sonra düzenlenen Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Ben buradan öncellikle rakibimiz Darüşşafaka’ya başarılar diliyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Kaptan Doğuş Balbay ise şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle Dörtlü Finale katılan bütün takımlara başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum. Her takım zorlu maçlardan geliyorlar. Dörtlü Finale kalmak da bir başarı ve buradan sonra da her maç final havasında geçecektir. Ayrıca turnuvanın Bursa şehrinde yapılacak olmasından mutluluk duyuyoruz. Çünkü burada gerçekten çok tutkulu ve basketbolu seven bir seyirci kitlesi var. Birbirinden güzel maçlar olacaktır diye düşünüyorum. Anadolu Efes olarak maç maç ilerleyerek sezon başında koyduğumuz hedeflerden biri olan Türkiye Kupası’na uzanmak istiyoruz. Bütün takımlara başarılar diliyorum. Sakatlıksız, seyir zevki yüksek bir basketbol izletiriz diye umuyorum.

Anadolu Efes Spor Kulübü

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Can, Merkezefendi Galibiyetini Değelendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …